Thursday, December 4, 2008

Mechaphiles



I've never thought that man's affection towards a car will lead to this ante. This is just too much for me.

apa kejadah manusia zaman sekarang ini??!!!

8 comments:

Sasha Sharifuddin said...

sangat gross!!

btw..i didnt knw u blogged!hehehe!

Habibah Ghazali said...

gross dan bodoh! Ntah lah dah jadik apa 'anu' dia tu?

AskAmad said...

in the article, it mentioned that condom is compulsory, to protect the penis from rust and dust. bengong giler!

AskAmad said...

sasha: aku x gheti sgt nk update..kalu ade mood aje blog..

Beeps: permission to enter ur blogosphere please..

Sasha Sharifuddin said...

but still..with an exhaust pipe? WTF!! tak melecet ke?...sicko..

amad ko jgn terpengaruh dgn gejala ni sudah la ok?hahaha!

sharkpitt said...

yuck...tadi aku termasuk blog pasangan gay....macam sabri.huduh

Habibah Ghazali said...

amad, my blog tak payah ada permission la... public.

Anyway... walaupun dia protect dgn condom anu dia tu... aku masih rasa geli lah manusia ni... hahaha! jangan kau melakukan perkara itu dengan si kancil kuning aa amad... masih ujud ke kancil tu?

AskAmad said...

si kancil kuning? sudah setahun saya kehilangan Ayu.. :(