Thursday, July 30, 2009

Need Help.

I need to organize my Boss's farewell party.

He's Chinese with lots of Malay subordinates..

I suggested Dim Sum, but as usual.. my Malay colleagues objected to it..

Any suggestions?

10 comments:

buih said...

yuen steamboat. nuff said.

AskAmad said...

ahahah.. diorg tak gheti makan makanan cina.. tu yg susah tu! aku ajak mkn dim sum pon ade yg kecot tekak.. susah tull!

Sasha Sharifuddin said...

fatty crab!

tak pun seoul garden..that korean bbq & steamboat. ade kat OU, plaza kerinchi and mane tah lagi.

MOMMAHOLICSERIES said...

Muara Ikan Bakar, Port Klang.. Jauh la pulak ye...

AskAmad said...

Sasha: seoul garden tu pon takleh... ada yang meragui kehalalan kedai tu.. fatty crab?!! lagi lah diorg tak mahu

Mommaholic: Port Klang confirm jauh!

iNsOmNiAc said...

ermmm... kalau makan nasi dgn lauk yg ala2 chinese style tak boleh?
tak pun makan ala thai mcm kat amarin heavenly thai ker...

sophie asmara said...

mkn kt kedai pak hassan jer!

AskAmad said...

insomniac: amarin heavenly tu ktner? bole try usha ni..

sophie: heh, baik makan kt kubur aje!!

iNsOmNiAc said...

amarin heavenly thai kat midvalley, kat sebelah mdm kwan's tu...

Hajar said...

hmm.. makan kat Muhibbah Taman Tun Dr Ismail.. Chinese food, Confirm Halal!

Kalau tak, Homes kat TTDI gak, satu row dengan Santai :)