Thursday, April 2, 2009

Projek Akhir Tahun

Kawan kawan ku ada menyuarakan cadangan untuk projek akhir tahun

MENDAKI GUNUNG KINABALU

Aku tertarik dengan idea ini. Barangkali projek ini boleh tercapai. Takpe, kita kumpul duit dari sekarang.

11 comments:

whitebutterfly said...

aku nak join!

AskAmad said...

you coming back or not end of the year?

buih said...

Beeps, ko nak pegi ape? rumah ko bukan ke kat atas tu bah??

ADLinA said...

saye blk msia dec ni..huhu :D

AskAmad said...

wah..dec ni nk kena p KK and melaka lah ya lina? huhuhu

whitebutterfly said...
This comment has been removed by the author.
whitebutterfly said...

Amad: i'll be in sabah lah amad end of the year. Insyaallah abis my master this july. If aku sambung lagi pun... maybe early next year. so can i join? nanti aku amik kau di airport. haha!

Buih: Kalau rumah aku atas tu... org lain semua aku kasik tinggal free... kau je kena bayar! hehe

AskAmad said...

Beeps: ok set! best lah kalu dpt jumpe ko after beberapa lama tak jumpa ko! hahah.. nnti balik msia, sure singgah kl dulu kan..jom lepak dulu!

whitebutterfly said...

okay set! okay... august nanti aku kat KL... kita lepak k.

AskAmad said...

beeps: rite..sure! smpi nnti call ak!

didiladidi said...

tak ajak pungg..huhu